Warning: Declaration of DHMegaWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/tchaiyoga/public_html/wp-content/themes/yolia/includes/walker.php on line 272
Tchai Yoga - Healing Tchai Yoga - Healing Skip to main content

Healing

Ik ben geen healer. Uw lichaam is uiterst intelligent, indien u klachten heeft kunnen we samen kijken hoe we het zelf genezende vermogen hiervan in gang kunnen zetten.

Ik maak hierbij oa. gebruik van Touch for Health, Reiki, Stemvorktherapie, voetreflex en ooracupunctuur.


Reiki I, II, III

Reiki is het overbrengen van helende energie d.m.v. handoplegging volgens de leer van Dr. Mikao Usui, heerlijk om te ontvangen en te geven. Pijn vermindert of verdwijnt, energie stroomt beter, je voelt je beter in je vel. Er komt meer balans tussen lichaam en geest, hoofd en hart.

reiki
touch for health

Touch for health I, II, III, IV

Touch for health (toegepaste kinesiologie) hierbij worden door middel van spiertesten gekeken hoe het lichaam het beste zowel geestelijk als lichamelijk in balans kan worden gebracht.

Stemvorktherapie

Klank stuurt belangrijke biologische processen in het lichaam aan. De klank reist via het bindweefsel en de energiemeridianen door het hele lichaam en zet zo het lichaam ertoe aan mee te resoneren. Daardoor komen in het lichaam processen van beweging, ontlading of het herstellen van het evenwicht op gang.

Bij een klank-behandeling gebruiken wij dit vermogen van het lichaam en nodigen wij door het toedienen van de klanken van de stemvorken het lichaam uit op een gezonde frequentie te trillen.

stemvorktherapie
voertreflex2

Voetreflex

Als uw voeten zich goed voelen, voelt u zich ook goed. Voetreflexmassage herstelt de harmonie tussen uw lichaam en geest. Er worden blokkades opgeheven waardoor het zelf genezende vermogen wordt aangesproken.

Voetreflex met edelstenen

Door met edelstenen te werken kunnen we dieper werken. Bijvoorbeeld: traumatische gebeurtenissen kunnen op een zachte manier verwerkt worden.

voetreflex-met-edelstenen-2
geestelijk-genezen

Geestelijk genezen

Bij yogameester Agastya volgde ik de opleiding geestelijk genezen. 

Een krachtige energetische techniek volgens de leer van de Rishi’s waarbij het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt aangesproken. 

Ooracupunctuur

In uw oren zitten allen punten van uw lichaam weerspiegelt. Door hier een naaldje te plaatsen kunnen we pijn verminderen en ondersteunen bij afvallen of stoppen met roken, drinken / drugs.

oor-acupunctuur