Warning: Declaration of DHMegaWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/tchaiyoga/public_html/wp-content/themes/yolia/includes/walker.php on line 272
Wie ik ben - Tchai Yoga Wie ik ben - Tchai Yoga Skip to main content

Wie ik ben

 

 

denise-web

Wie ik ben

Mijn naam is Denise en ik ben een levensgenieter in de breedste zin van het woord. Ik geniet van alles om me heen. Nieuwsgierig naar het leven, niet alleen naar de leuke dingen want daar leer je niet van.

Ik woon samen met mijn 3 kinderen en 2 honden in Barendrecht. Daarnaast ben ik dankbaar dat ik van mijn hobby yoga mijn werk heb mogen maken. Andere dingen die ik graag doe zijn lezen, fietsen, schilderen en “wine and dine” met vriendinnen.

Ik verheug me enorm om de Masterclass in Wonderen te mogen gaan geven.

Wie gaat er met me mee op reis?


Mabel-boek-klein