Warning: Declaration of DHMegaWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/tchaiyoga/public_html/wp-content/themes/yolia/includes/walker.php on line 272
Tchai Yoga - Yoga Tchai Yoga - Yoga Skip to main content

Yoga

Ik werk in kleine groepjes dus veel persoonlijke aandacht.

Kinderyoga

Net als bij de volwassen yoga doen we hier lichaamsoefeningen, ademhalings-oefeningen en mediteren / visualiseren we op een spelende manier. Het kind wordt bewuster van zichzelf en zijn grenzen. ik heb ruime ervaring met kinderyoga lessen op scholen, ik gaf les op de vrije school, jenaplan en op een kunstzinnige basisschool.

kinderyoga
therapeutische-kinderyoga

Therapeutische kinderyoga

Vanuit de kinderyoga komt vaak de vraag of een kind ook individuele aandacht kan krijgen omdat het resultaat van yoga duidelijk merkbaar is. Dat was de reden voor mij om de opleiding “special kids” te volgen, een prachtige aanvulling. Individuele aandacht waarbij je afstemt op de behoefte van het kind.

Tieneryoga

Tieners krijgen te maken met identiteit, eigenwaarde en lichamelijke veranderingen. Yoga kan helpen om dicht bij jezelf te blijven en zo het mooie in jezelf te ontdekken, los van alles wat er op je af komt.

tieneryoga
hangmatyoga

Hangmatyoga

Door gebruik te maken van een hangmat tijdens yoga wordt u aan de ene kant meer ondersteunt door de mat en aan de andere kant meer uitgedaagd.

Totale overgave, vertrouwen is nodig voor deze speelse manier van yoga. In mijn ruimte zijn 4 hangmatten dus er is veel individuele aandacht.

Bedrijfsyoga

Diversen onderzoeken hebben uitgewezen dat yoga een bijdrage levert aan een gezonde werksfeer, prettige arbeidsverhoudingen en positieve resultaten. Door lichamelijk en geestelijk te ontspannen functioneert u beter. Kunnen u en uw collega´s zich beter concentreren zijn energieker en rustiger.

U zorgt voor een ruimte (kantine / vergaderruimte). Ik zorg voor de rest.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

bedrijfsyoga
mediteren

Mediteren

Er zijn zoveel definities van mediteren als mensen die mediteren. Ik sluit mijn yogalessen af met een meditatie bestaande uit een geleide meditatie of visualisatie.